Då jag ibland kan ha många tankar och funderingar i huvudet tycker jag att det kan vara skönt att skriva ner de.. Även lite roligt att senare kunna gå in och läsa vad man gjort, lite som en dagbok. Alltså. Inget märkvärdigt, inga konstigheter - bara lilla jag.

lördag 20 april 2013

Underbart!

Ja herregud vilken underbar fredag-lördag vi haft. När barnen hade åkt gick Macke upp på övervåningen. Jag tänkte inte så mycket på vad han gjorde, men efter ca 5 minuter plingade min telefon.. "packlista" stod det :-) Så roligt!

Efter jag packat sakerna satte vi oss i bilen och efter mycket luriga svängar av honom, för att förvilla mig, hamnade vi på Smögens havsbad. Och såå mysigt vi haft det ❤❤❤

Vi började med att gå ner till havet, ta ett dopp, för att sedan sätta oss i en varm och go bastu. Därefter duschade vi och gick ner en sväng på bryggan. Där delade vi på en pizza och sen fick vi tillbaka till hotellet och gick ner till deras spa-avdelning. Efter en massa bubblande vilade vi en stund på rummet för att sedan avnjuta en fantastisk skaldjursmiddag :-) Och vilken utsikt man hade från restaurangen!!

Innan vi checkade ut i förmiddags var det hotellfrukost och promenad ute på klipporna. Ja ni hör ju!! Min man kan han ❤

Pöss


Här kommer ett bildregn :-D





























1 kommentar: