Då jag ibland kan ha många tankar och funderingar i huvudet tycker jag att det kan vara skönt att skriva ner de.. Även lite roligt att senare kunna gå in och läsa vad man gjort, lite som en dagbok. Alltså. Inget märkvärdigt, inga konstigheter - bara lilla jag.

söndag 25 januari 2015

Spännande!

Ja tanken var väl kanske inte att vi skulle köpa oss en ny säng. Eller ja det är inte riktigt sant för vi har pratat om det för ett tag sen - att vi nog BORDE ha en ny säng. En bra säng. Den vi har nu är verkligen bara en budgetvariant från Ikea. En som Marcus köpte när han bodde i Halmstad.. Det värsta med den är att den inte är bredare än 1.60. Skulle helst vilja ha en som är från ena sidan av rummet till den andra :-)

I alla fall. Vi åkte in på butiken SOVA när vi ändå var på Torp. Vi hade sett att de hade rea nu och då kändes det bra att passa på att kika lite. Men det var just det, bara kika lite... Vad tror ni hände?  Hehe, vi kom hem med en preliminärbokning av en säng! 

Sjukt bara vad dyrt det är!!! Ska man ha en BRA säng. Ja då behövde man tydligen lägga nånstans mellan  20-25.000. Det är fasen galet! Men jag tror att vi kan ha hittat en säng i alla fall som motsvarar det som vi söker. Och till ett inte helt ifrån vettet galet pris. Dyrt, men inte 25.000 ;-)

Det bästa med den? Att den är 2.10 bred :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar